PARK AVENUE PENTHOUSE & ROOFTOP IN NYC / 2016

The complete head-to-toe renovation of this 6,000 square feet Gramercy residence includes the top floor of a residential building and its roof with a pool and a glass pavilion. The project, in all its facets, is the marriage between traditional Scandinavian design and both industrial and contemporary New York. A majestic dark verde alpi marble wall cuts through the first floor all the way to the rooftop. The stone was sourced from the same quarry that Mies Van der Rohe got his marble for the Pavilion in Barcelona. We designed the bathtubs, vanities, all the millwork, hardware for the doors and windows, and even designed a custom key for the amazing bespoke door made in partnership with BDDW. This apartment is truly the studio’s magnum opus.

 

 
 
Copy of 211A1171.jpg
 
Copy of 211A1395.jpg
 
Copy of 211A1322.jpg
 
Copy of 211A1386.jpg
 
Copy of 211A1495.jpg
 
Copy of 211A1466.jpg
 
Copy of 211A1477.jpg
SorenRoseStudio__interior_design_ParkAvenue.jpg
 
Copy of 211A1426.jpg
 
211A1237.jpg
 
Copy of 211A1252.jpg
 
Copy of 211A1295.jpg
 
Copy of 211A1365.jpg
 
 
Copy of 211A1460.jpg