PARK AVENUE PENTHOUSE & ROOFTOP IN NYC

The complete head-to-toe renovation of this 6,000 square feet Gramercy residence includes the top floor of a residential building and its roof with a pool and a glass pavilion. The project, in all its facets, is the marriage between traditional Scandinavian design and both industrial and contemporary New York. A majestic dark verde alpi marble wall cuts through the first floor all the way to the rooftop. The stone was sourced from the same quarry that Mies Van der Rohe got his marble for the Pavilion in Barcelona. We designed the bathtubs, vanities, all the millwork, hardware for the doors and windows, and even designed a custom key for the amazing bespoke door made in partnership with BDDW. This apartment is truly the studio’s magnum opus.

Photography by Brooke Holm

 

 
 
ParkAvenuePenthouse_SorenRoseStudio_03_low.jpg
ParkAvenuePenthouse_SorenRoseStudio_09_low.jpg
 
Copy of 211A1395.jpg
 
Copy of 211A1322.jpg
 
Copy of 211A1386.jpg
 
Copy of 211A1495.jpg
 
Copy of 211A1466.jpg
 
Copy of 211A1477.jpg
ParkAvenuePenthouse_SorenRoseStudio_01_low.jpg
 
ParkAvenuePenthouse_SorenRoseStudio_02_low.jpg
 
SorenRoseStudio_ParkAvenue_08.jpg
 
Copy of 211A1252.jpg
 
SorenRoseStudio_ParkAvenue_07.jpg
 
Copy of 211A1365.jpg
 
 
SorenRoseStudio_ParkAvenue_06.jpg
 
SorenRoseStudio_ParkAvenue_02.jpg